INZERCE

Zkušenost právníka při jeho cestách na Letiště Václava Havla

Letiště Go Parking nabízí svůj servis i lidem, kteří cestují pravidelně za obchodem. Přinášíme příběh jednoho z nich.

Jako advokát zabývající se mezinárodním obchodním právem jsem nucen poměrně často za svými klienty cestovat i do zahraničí. Jednou za čas tak létám na pracovní cesty do ciziny. Mimo jiné se také účastním mezinárodních právnických kongresů.  Na letiště jsem se léta dopravoval většinou taxíky, občas hromadnou dopravou či jsem požádal známého nebo příbuzného, aby mne svezli svým vozem. Po pravdě, žádná z těchto variant nebyla ideální.  A proto jsem si nedávno řekl, že to poprvé zkusím a vyrazil jsem vlastním autem, které jsem tak potřeboval zaparkovat po dobu mé cesty u letiště.  Na základě informací na internetu a zkušeností mých známých jsem se nakonec rozhodl pro službu Go parking.

Překvapilo mě skutečně prostorné parkoviště s velkou krytou částí, které se nachází opravdu blízko letiště.  Ihned po zaparkování se mě ujali zaměstnanci firmy, ochotně mi pomohli se zavazadly a pohodlným minibusem mě dovezli až k terminálu, ze kterého jsem odlétal. Přeprava na letiště trvala pouhé tři minuty!

Vzhledem k tomu, že jsem pracovně opravdu hodně vytížen, velice se mi zalíbily i další služby, které tato firma nabízí. Například v době, kdy jsem byl na cestách, mi na požádání perfektně auto umyli, ručně vyčistili interiér vozu, a dokonce i opravili drobné škrábance na karoserii. To vše za ceny výrazně nižší, než jsem zvyklý za tyto služby běžně platit. Nedávno jsem také vyzkoušel nabízený celkový servis vozu, včetně výměny a uložení pneumatik. Po příletu domů jsem tak našel mé auto umyté, zaparkované v kryté části parkoviště, vyčištěné, zrenovované a provoněné. Také je výborné, že jsem si mohl přímo v areálu parkoviště levně natankovat.

Do budoucna v tom mám již jasno. Nebudu jezdit zdlouhavou hromadnou dopravou, drahými taxíky ani nechci okrádat o čas mé známé a příbuzné. Pojedu vlastním autem do Go parking. Všem to s klidným svědomím moc doporučuji.

-red-